COCONUT WATER suihkugeeli 250ml

13,50 

Lempeä ja raikas kesäisen kookoksen tuoksu.
Suosikkituoksusi raikkaalla twistillä! Pehmeävaahtoinen suihkugeeli, jolla on pitkään kestävä kosteuttava vaikutus.

Osasto:
korres

Vaikuttavat ainesosat: Vehnäproteiinit muodostavat iholle suojaavan kalvon, joka säilyttää ihon luontaisen kosteustason. Runsaasti C- ja E-vitamiinia, sinkkiä ja antioksidanttientsyymejä sisältävä Active Aloe® parantaa ihon immuunijärjestelmää. Lisäksi se edistää kollageenin ja elastiinin synteesiä ja auttaa siten vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Vehnä: Vehnää viljeltiin jo esihistoriallisena aikana hedelmällisessä Mesopotamiassa. Muinaiset sivilisaatiot palvoivat jumaluuksia, jotka yhdistetään vehnään: egyptiläisille se oli Osiris, kreikkalaisille Demeter. Vehnä on aina ollut hyvän  terveyden ja hedelmällisyyden symboli, ja maanviljelyn eri vaiheisiin on aina liittynyt jokapäiväistä elämää muokanneita rituaaleja. Vehnäjyvässä, ohuena kerroksena kuoren alla, olevat proteiinit ovat erittäin vitamiini- ja mineraalipitoisia. Ne sisältävät runsaasti B2-vitamiinia, joka parantaa aineenvaihduntaa ja edesauttaa ravinteiden imeytymistä; B3-vitamiini edistää ihon terveyttä, ja B5-provitamiinissa on puolestaan uudistavia ominaisuuksia.

Aloe vera: Aloe veraa on käytetty jo vuosituhansia lääkekasvina sen hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Sen käytöstä on viitteitä monissa kulttuureissa: muinaisessa Egyptissä, Kreikassa ja Roomassa samoin kuin Intian ja Kiinan kirjallisuudessa. Ulkoisesti käytettynä se parantaa palanutta ihoa ja haavoja sekä aktivoi solujen uusiutumista; minkä lisäksi sillä on merkittäviä antioksidanttisia, ihoa pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Käyttö: Levitä suihkugeeliä kostealle iholle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU

86,7% luonnollisia ainesosia. EI SISÄLLÄ mineraaliöljyä, parafiiniöljyä/ -vahaa, silikoneja, parabeeneja, propyleeniglykolia, etanoliamiineja, PEG- eikä ALES-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, ftalaatteja, polysyklisiä myskejä, retinolia, eläinperäisiä ainesosia, nanopartikkeleita. Saattaa sisältää vähäisiä määriä vehnää/ pähkinää. Sopii vegetaareille/ vegaaneille.

INCI: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl, Isethionate, Cocoglucoside, Glyceryl, Oleate, Parfum/Fragrance, Aloe, Barbadensis Leaf Juice Powder, Alphaisomethyl Ionone, Althaea, Officinalis Root Extract, Arginine, Benzyl Alcohol, Castoryl Maleate, Citric Acid, Citronellol, Guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Gluten, Imidazolidinyl, Urea, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Polyquaternium7, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Dehydroacetate, Sodium Gluconate, Tocopherol.

 

Tuoteryhmä

Suihkugeelit

Brand

Korres

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. Tuotekehityksemme tapahtuu sekä tutkimustulosten että vankkumattomien arvojemme pohjalta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä välttää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin, käyttöä.
korres
Scroll to Top