NURME Organic Hand Wash -Käsisaippua 250ml

13,90 

Aromaattinen, hoidetun ihotuntuman ja miellyttävän tuoksun iholle jättävä nestesaippua soveltuu käsien sekä koko vartalon puhdistukseen.

Kolme tuoksuvaihtoehtoa: Myskisalvia & Laventeli, Pomeranssi & Appelsiini, Korianteri & Pippuri

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Luomulaatuinen, käsin valmistettu nestesaippua soveltuu käsien sekä koko vartalon puhdistukseen. Hellävarainen, aromaterapeuttisen tuoksun iholle jättävä koostumus hoitaa ihoa ja tuntuu miellyttävältä.

Kolme tuoksuvaihtoehtoa:

Myskisalvia & Laventeli: Rauhoittava yhdistelmä laventelia ja muskatellisalviaa. Laventeliöljy elvyttää, uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan laventeli lievittää hermostuneisuutta ja ärtymystä. Laventelilla on myös antiseptisiä ominaisuuksia ja auttaa vähentämään ihon epäpuhtauksia.

Pomeranssi & Appelsiini: Energisoiva ja raikas, mieto tuoksu. Appelsiinin eteerinen öljy piristää ja kohottaa mielialaa, sekä edistää ihosolujen uusiutumista.

Korianteri & Pippuri: Mausteinen, erilainen tuoksu. Mustapippurin eteerinen öljy energisoi ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Tuoksu

Korianteri & Pippuri, Myskisalvia & Laventeli, Pomeranssi & Appelsiini

Brand

Nurme

Pieni virolainen perheyritys Nurme valmistaa käsin 100% luonnollisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Aromaterapeuttisten hius- ja vartalotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös täysin hajusteettomia tuotteita, jotka sopivat herkimmällekkin iholle.
Scroll to Top