YUMI™ Lashes – Mascara Serum (uutuus)

30,00 

YumiLashesin molemmat hoitavat, värittömät maskarat on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YumiLashes -käsittelyn jälkeen. Molemmat maskarat (Keratiinimaskara ja Serum Maskara) ravitsevat ja vahvistavat ripsiä kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti.

Suosittelemme tätä tuotetta Yumi Lashes Keratin Restore tuotteen tilalle. Kyseisen tuotteen saatavuudessa on ongelmia.

Varasto loppu

Serum Maskara edistää karvasipulin keratinosyyttien kasvua ja vahvistaa ripsen ankkuroitumista stimuloimalla adheesiomolekyylien – laminiini-5:n ja tyypin IV kollageenin – synteesiä ja järjestäytymistä. Seerumi auttaa tekemään ripsistä pidemmän näköiset ja suojaa niitä ympäristön haittatekijöiltä.

Keratiinimaskaran pääasiallinen ainesosa – keratiini – korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

Huomaa myös, että maskaroiden geelien koostumuksissa on eroja: keratiinimaskaran koostumus on jämäkämpi, mikä auttaa pitämään ripset halutussa asennossa, kun taas seerumimaskaran pehmeämpi koostumus verhoaa ripset hellävaraisesti.

Suosittelemme, että molempia maskaroita käytetään päivittäin (aamuin ja illoin). Kumpikaan maskara ei ole toista parempi, kyse on lähinnä asiakkaan mieltymyksistä.

Serum Maskaraa voidaan käyttää YumiLashes-kestotaivutuksen jälkeen kotihoitotuotteena. Serum Maskara eroaa keratiinimaskarasta seuraavasti:
– ei sisällä keratiinia
– on koostumukseltaan vähemmän jämäkkää.

Brand

Yumi Lashes

Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella ja kestoväreillä.

Saatat myös pitää...

Scroll to Top