Tietoa meistä

Hoitolan tarina

Ihon hoitaminen on pitkäjännitteistä.
Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen klassisia ripsienpidennyksiä, kestovärjäyksiä, meikkejä.

Olen aina ollut kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini.  Yrittäjänä olemisesta minulla on runsaasti kokemusta, sillä olen toiminut aiemmin yrittäjänä omassa vaatekaupassani 10 vuoden ajan ja omassa Kauneushoitolassani 3 vuoden ajan.

Ihon hoitaminen on pitkäjännitteistä. Haluan saada asiakkaani inspiroitumaan ihonhoidon rutiineista ja pidän siitä, että saan ratkoa erilaisia ihonhoidollisia haasteita samalla luoden asiakkaalle kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Työssäni olen rauhallinen, huolellinen. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen mm klassisia ripsienpidennyksiä, kestovärjäyksiä, meikkejä.

Haluan pysyä ajan hermolla, oppia uutta ja kouluttautua lisää säännöllisesti. Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi ja hoidettavaksi.

Hoitolassani on kodikas ja rento tunnelma, mutta asiakas, laatu ja tunne on kolme asiaa, joista en tingi. Pidän puhelimen suljettuna hoidon aikana, jotta voin keskittyä juuri sinuun ja haluan jakaa hyvää energiaa työni kautta. Haluan, että lähdet hoitolastani keho ja mieli inspiroituneena ja virkistyneenä.

Olet Sydämellisesti tervetullut meille <3

Kauneushoitola Liia Beauty & CO sijaitsee Ylöjärvellä osoitteessa Rauhalantie 4, 33480 Ylöjärvi. Liikkeen edessä on asiakkaille ilmainen pysäköinti.

Liia Beauty

Liia Sky-kosmetologi

Suomen kosmetologien yhdistys
Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen
Vieritä ylös