Esse Probiotic Serum 30ml

123,70 

Ensimmäinen eläviä probiootteja sisältävä seerumi. Sisältää yli 1 miljardia elävää probioottisolua millilitrassa. Riippumattomat testit osoittavat, että se lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Rajoitettu erä -40% tarjouksessa.

100% Natural
60% Organic
100% Vegan
100% Cruelty Free
359g Carbon Offset

 

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuote sisältää 50 miljoonaa elävää probioottia yhtä pisaraa kohden. Probiootit aktivoituvat ihon kosteuden vaikutuksesta, kun sitä levitetään.

Nämä elävät solut täydentävät luonnollista mikrobien monimuotoisuutta ja auttavat hidastamaan ikääntymisprosessia.
Auttavat ihon epätapainon korjaantumista ja vahvistavat ihon suojabarriäärin toimintaa tehden ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja joustavamman.

Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että tämä tuote lisää ihon kiinteyttä 16 % 28 päivässä. Testin koehenkilöistä 100 % on saanut positiivisia tuloksia tuotteen käytöllä.

Tämä tuote ei sisällä prebiootteja eli probioottisten bakteerien ravinnonlähdettä. Täysi hyöty tuotteesta saadaan, kun sitä käytetään yhdessä inuliinia ja alfaglukaaniligosakkarideja sisältävien tuotteiden kanssa, kuten Esse Plus Restorative kosteusvoiteen, Esse Plus Defence kosteusvoiteen tai minkä tahansa Esse Omega -kosteusvoiteen kanssa (Omega Light kosteusvoide, Omega Deep kosteusvoide tai Omega Rich kosteusvoide).

Käytä iltaisin viikon ajan tai kunnes iho-ongelmat helpoittavat. Vähennä sen jälkeen käyttöä joka toinen päivä viikon ajan ja sen jälkeen käytä tuotetta 1-2 kertaa viikossa vain ylläpitotarkoituksessa.

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Lactobacillus, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
100% of the total ingredients are from natural origin
60% of the total ingredients are from organic farming

 

 

 

 

Tuoteryhmä

Anti-age, Herkkä iho, Seerumit

Brand

Esse

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla. Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Essen tuotteet ovat alusta asti olleet luomusertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaa. Essen mukaan optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja ihon ikääntymisen tahti kiihtyy nopeasti. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi, se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä. Essen tuotteet hyödyntävät prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa, jotta voidaan saavuttaa toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Essen tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää myös raskauden aikana. [embed]https://youtu.be/_9iAc2tROIA[/embed]  

Saatat myös pitää...

Scroll to Top