Yumi™ Lashes Keratin Restore Mascara (saatavuudessa on ongelmia)

37,00 

Pakkausuudistuksen vuoksi tuotteen saatavuudessa on ongelmia. Maahantuojan varasto on tyhjentynyt. Jos tilaat tuotteen emme osaa sanoa milloin voimme postittaa tuotteen.

Suosittelemme tilalle YUMI™ Lashes – Mascara Serum tuotetta.

Yumi™ Lashesin hoitava, kosteuttava, väritön Keratin Restore Mascara on tarkoitettu ripsien ja kulmakarvojen hoitamiseen ja kosteuttamiseen Yumi™ Lashes kestotaivutuskäsittelyn ja kulmakarvalaminoinnin jälkeen.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tuotteen pääasiallinen ainesosa – keratiini – korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

Käyttösuositus 1-2 kertaa päivässä.

Voidaan käyttää myös ripsien pohjustamiseen, tuuheuttamiseen ja korostamiseen ripsivärin alle ja lopputulos on upean näyttävä ripsirivistö.

 

Yumi™Lashes

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Luonnollisten silmäripsien hoito on kasvava markkina-alue, ja vuodesta 2012 lähtien Yumi on ollut uraauurtava toimija alalla. Se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa, ja brändi toimii yli 65 maassa.

Vuoden 2019 alussa, 4 vuoden tuotekehitystyön tuloksena, lanseerasimme uuden version Yumi Lashes -ripsikäsittelystä (version 2.0 “Made in France”). YumiLashes 2.0 on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit.

Yumi Lashes -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua, Yumi Lashes -tuotteiden valmistusprosessi on tarkkaan säännelty.
Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti Yumi Lashes -käsittely on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan. Kaikki Yumi Lashes -tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.
Yumi Lashes -tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa YumiLashes-kestotaivutuskäsittelyn tekijöille tai asiakkaille.

Kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

Brand

Yumi Lashes

Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella ja kestoväreillä.

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös