Esse Plus Ageless Serum – Kiinteyttävä tehoseerumi 30ml

190,70 

Kun haluat hoitaa ikääntyvää ihoasi luonnollisin keinoin. Tämän ikääntymistä uhmaavan seerumin kiinteyttävä ja kohottava vaikutus tehostuu pitkäaikaisessa käytössä. Se sisältää valikoidut kasvi- ja probioottiset uutteet, jotka parantavat ihon rakennetta ja vähentävät pigmentaatiota. Esse Ageless seerumi sopii aikuiselle iholle, joka on menettänyt kimmoisuuttaan ja jossa on muita ikääntymisen merkkejä kuten juonteita ja/tai pigmenttimuutoksia. Sumajuuren, muirapuaman ja valkoisen liljan uutteet muodostavat kasviuuteyhdistelmän, joka kirkastaa ja silottaa ihoa sekä vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa. Vaikutukset nähdään yleensä 25päivän kuluessa.

Suositus kuuriluontoisesti ja ennaltaehkäisevästi n. 45v +. Säännölliseen käyttöön n. 50v+ ihoille. Jos iho on herkkä, tulehtunut, ohut, couperoottinen, suosittelemme Esse Sensitive linjan probioottiseerumia ja voiteita.

Osasto:

Käyttö: Aamuin illoin 1-2 pumppausta, kasvoille sekä kaulalle. Voit myös vuorotella Esse probiootti seerumin tai Esse Intensity seerumin kanssa. Parhaan tuloksen saat, kun yhdistät seerumin kanssa jonkin Esse Plus linjan voiteista. Esim. Esse Defence Moisturiser tai Esse Restorative Moisturiser tai Esse Omega Moisturiser.

Esse Plus linjan tuotteet ovat erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja. Suosittelemme, että Esse Plus linjan tuotteiden kanssa ei käytetä muita kuin Esse ihonhoitotuotteita samanaikaisesti, sillä jotkin kosmetiikkatuotteet voivat estää Esse Plus linjan tuotteiden toimimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Inci: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Propanediol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Harpagophytum Procumbens (Devil’s Claw) Root Extract, Panthenol, Kigelia Africana Fruit Extract, Inulin, Xanthan Gum, Cyclopia Genistoides (Honeybush) Leaf Extract*, Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract*, Lactic Acid, Bisabolol, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Aqua (Water), Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Pfaffia Paniculata (Brazilian Ginseng) Root Extract, Ptychopetalum Olacoides (Marapuama) Bark/Stem Extract, Lilium Candidum (Madonna Lily) Flower Extract, Citrullus Lanatus (Kalahari Melon) Seed Oil, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Lactobacillus, Eriocephalus Punctulatus (Cape Chamomile) Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil*, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Gamma Decalactone, Hexenol, Limonene***, Linalool***, Geraniol***

*ingredients from organic farming
***component of natural essential oils
99% of the total ingredients are from natural origin
79% of the total ingredients are from organic farming

Tuoteryhmä

Anti-age, Seerumit

Brand

Esse

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla. Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Essen tuotteet ovat alusta asti olleet luomusertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaa. Essen mukaan optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja ihon ikääntymisen tahti kiihtyy nopeasti. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi, se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä. Essen tuotteet hyödyntävät prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa, jotta voidaan saavuttaa toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Essen tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää myös raskauden aikana. [embed]https://youtu.be/_9iAc2tROIA[/embed]  
Scroll to Top