Esse Sensitive Serum 15ml

81,50 

Tämä seerumi sisältää korkean määrän eläviä probioottisia mikrobeja, jotka hoitavat ja suojaavat ja rauhoittavat ihoasi.

100% Luonnollinen
75% Luomua
100% Vegaaninen
100% Eläinkokeeton
86g Hiilikompensaatio

 

Suojaus – Tavoitteenamme on lisätä probioottisia mikrobipopulaatioita sellaiselle tasolle, että tunkeutujille ei jäisi vapaata tilaa. Tämä estää ihosi immuunisysteemin aktivoitumista vähentäen punoitusta ja ärsytystä.
Barriäärin toiminta – on mahdollista parantaa radikaalisti suojabarriäärin toimintaa elävillä probioottisilla mikrobeilla. Parantunut barriäärin toiminta vähentää punoitusta ja tulehdusreaktioita, koska pienempi osa ihon ulkopuolelta tulevista molekyyleistä tavoittaa ihon alimmat kerrokset.

Aktiiviraaka-aineet: Yli miljardi elävää probioottista Lactobacillus mikrobia millilitraa kohti.

Käyttöohje: Käytä iltaisin viikon ajan tai kunnes näet muutoksen ihossasi. Sen jälkeen vähennä käyttö joka toiseen päivä/viikko ja sen jälkeen 1-2 kertaan/viikko vaikutuksen ylläpitämiseksi.
Tuotteen lämpötila tulee pitää välillä 4°C – 35°C.

Inci: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isoamyl Laurate, Lactobacillus, Maltodextrin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
100% of the total ingredients are from natural origin
69% of the total ingredients are from organic farming

Tuoteryhmä

Herkkä iho, Seerumit

Brand

Esse

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla. Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Essen tuotteet ovat alusta asti olleet luomusertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaa. Essen mukaan optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja ihon ikääntymisen tahti kiihtyy nopeasti. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi, se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä. Essen tuotteet hyödyntävät prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa, jotta voidaan saavuttaa toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Essen tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää myös raskauden aikana. [embed]https://youtu.be/_9iAc2tROIA[/embed]  

Saatat myös pitää...

Scroll to Top