Esse Protect Oil 15ml

64,80 

Ximeniaöljy tuo herkälle iholle monipuolista suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.

100% Luonnollinen
100% Vegaaninen
100% Eläinkokeeton
153g Hiilikompensointi

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Öljy muodostaa suojaavan kerroksen iholle altistuessaan UV-valolle tai vapaille radikaaleille öljyn sisältämän ksimenyynihapon polymerisaation ansiosta. Tuote muodostaa iholle konkreettisen kerroksen, joka suojaa ihoa tehokkaasti ympäristön saasteilta.
Edistää verenkiertoa, jolloin ravintoaineiden ja hapen kuljetus ihoon tehostuu.

Käyttöohje: Ennen kosteusvoiteen käyttöä, levitä 5-10 tippaa öljyä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Taputtele hellävaraisesti iholle kunnes tuote on kokonaan imeytynyt.

Inci: Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanillin
100% of the total ingredients are from natural origin

Tuoteryhmä

Herkkä iho

Brand

Esse

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla. Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Essen tuotteet ovat alusta asti olleet luomusertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaa. Essen mukaan optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja ihon ikääntymisen tahti kiihtyy nopeasti. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi, se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä. Essen tuotteet hyödyntävät prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa, jotta voidaan saavuttaa toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Essen tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää myös raskauden aikana. [embed]https://youtu.be/_9iAc2tROIA[/embed]  

Saatat myös pitää...

Scroll to Top