Esse Sensitive Mist 100ml

47,55 

Tämä herkän ihon kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebioottisia ravintoaineita, jotka tukevat ihon mikrobiomin tasapainotilaa. Hellät, kosteuttavat raaka-aineet parantavat ihon kosteustasoa.

99% Luonnollinen
95% Luomu
100% Vegaaninen
100% Eläinkokeeton
342g Hiilikompensointi

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kasvoveden edistykselliset probioottiset uutteet suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä vahvistamalla ihon omaa suojabarriääriä. Lactobacillus probiootit stimuloivat antimikrobisten peptidien tuotantoa, jotka tasapainottavat ihosi mikrobiomia.
Prebiootit, joita saadaan Yacon-juuresta, ruokkivat oikeita mikrobikantoja ja vahvistavat niiden kykyä taistella mikrobiomin optimaalista toimintaa häiritseviä patogeeneja vastaan.
Kasvovettä voi käyttää pitkin päivää rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Aktiiviraaka-aineet: Prebiootit – Inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridit ovat prebiootteja, jotka ravitsevat hyödyllisiä mikrobeja ja sen myötä estävät haitallisten mikrobilajien liiallista lisääntymistä.
Probiootit – Lactobacillus ja lactobacillus fermentaatti: molemmat probioottiset uutteet on lisätty tuotteeseen niiden mikrobiomia tasapainottavien ominaisuuksien vuoksi. Ne muuttavat ihon ekosysteemiä niin, että ihon omat suojamekanismit vahvistuvat.
Aloe vera ja maitohappo – Kosteuttavat tehokkaasti herkkää ihoa.

Käyttöohje: Ravista kasvovettä kevyesti, sulje silmät ja suihkauta 1-6 pumppausta suoraaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kosteusvoiteen levittämistä.
Tavoitteena on saada ylireagoiva ja yliherkkä iho rauhoittumaan niin, että se toimii normaalisti noin parissa kuukaudessa.
On erittäin tärkeää, että Sensitive-linjan tuotteiden kanssa ei käytetä muiden tuotemerkkien tuotteita, sillä ne voivat häiritä Sensitive-tuotteiden toimintaa.

Inci: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Inulin*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Lactobacillus, Lactobacillus Ferment, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua , Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
99.95% of the total ingredients are from natural origin
95% of the total ingredients are from Organic Farming

Tuoteryhmä

Herkkä iho, Hoitovedet

Brand

Esse

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be). Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla. Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Essen tuotteet ovat alusta asti olleet luomusertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaa. Essen mukaan optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja ihon ikääntymisen tahti kiihtyy nopeasti. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tuloksien saavuttamiseksi, se optimoi ihon terveyden hidastaakseen ikääntymistä pitkällä aikavälillä. Essen tuotteet hyödyntävät prebiootteja valikoidusti syöttääkseen hyviä mikrobeja ja sisältää eläviä probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissa, jotta voidaan saavuttaa toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Essen tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää myös raskauden aikana. [embed]https://youtu.be/_9iAc2tROIA[/embed]  

Saatat myös pitää...

Scroll to Top