Unna Nordic TAIMI Vitamin C Treatment – kuuriseerumi

49,00 

Taimi on kirkastava, uudistava, erittäin tehokas c-vitamiini-kuuriseerumi. Se sisältää 10% askorbiinihappoa. Taimi sekoitetaan kahdesta eri komponentista: seerumipohjasta ja c-vitamiinijauheesta. Tuote sopii kirkastusta kaipaavalle iholle, värierojen tasoittamiseen, heleyttämiseen.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Erittäin herkälle iholle tilanteen mukaan. Ei ärtyneelle iholle (tulehtunut, rosacea, suunympärysihottuma). HUOM! Seerumi on käytettävä loppuun 6 viikon kuluessa sen sekoittamisesta. Taimia voi käyttää max. 2 kuuria peräkkäin. Pakkauskoko 20 ml + 2g

C-vitamiini on välttämätön osa ihosolujen muodostusta ja suurina pitoisuuksina se kirkastaa ihon pintaa. Sen vaikutukset näkyvät n. 3 viikon kuluttua kuurin aloittamisesta, koska se kiihdyttää uuden pigmentin muodostumista ja uudesta pigmentistä tulee kirkkaampi. Kuuri on erittäin tehokas, ns. shokkihoito iholle ja kuuluu asiaan että se saattaa hieman nipistellä iholla. Alussa iho voi myös punoittaa hetken mikäli se on pintakuiva. Voit ottaa seerumin käyttöön vaiheittain jotta iho tottuu siihen – ensin illalla ja sitten aamuin illoin.

Taimi sopii myös tukkeutuneelle iholle erinomaisesti. Se kiihdyttää ihon uudistumista, joten parin viikon käytön jälkeen voit huomata ihon pinnalla mustapäitä / pientä epäpuhtautta. Jatka Taimin käyttöä normaalisti ja epäpuhtaudet lähtevät itsestään. Voit tehostaa syväpuhdistusta käyttämällä Paju turve-hiili-kuorintaa. Pidä huolta ihon kosteuttamisesta hoitovedellä, jotta tukkeumat pääsevät poistumaan ihosta. Uudistava seerumi saattaa kuivattaa ihon pintaa jos hoitoveden käytöstä laistaa. Hoitoveden kerrostaminen on siis tässä seerumin kanssa avainasemassa.

Käyttöohjeet:
Käyttö: Kaada C-vitamiinijauhe pipettipulloon ja ravista hyvin. Levitä pipetillinen Taimi-hoitoseerumia ihon puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin kasvoille ja kaulalle. Käytä tuote 6 viikon kuluessa.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

INCI:
Aqua, Ascorbic Acid, Betula Pendula Sap, Biosaccharide Gum-1, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Gluconate, Citrus Limon Fruit Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Limonene

Tuoteryhmä

Seerumit

Brand

Unna Nordic

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi. Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla. Unna Nordic-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki Unna Nordic ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille. Unna Nordic  tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.
Scroll to Top